latinica  ћирилица
18/04/2022 |  15:26 ⇒ 20:53 | Аутор: РТРС

Кошарац: РТРС доприноси истинитом, објективном и правовременом информисању

Министар спољне трговине и економских односа Сташа Кошарац упутио је честитку руководству, уредницима, новинарима, сниматељима и свим запосленим у Радио-телевизији Републике Српске, поводом јубиларних 30 година постојања и рада Јавног сервиса.
Сташа Кошарац - Фото: РТРС
Сташа КошарацФото: РТРС

- Радио-телевизија Републике Српске рођена је заједно са нашом Републиком Српском и са њом се развијала, те захваљујући професионалном извјештавању и разноврсном програмском садржају задржала стандарде јавног РТВ сервиса - навео је Кошарац.

Он је истакао да је Радио-телевизија Републике Српске данас етаблиран, кредибилан и друштвено одговоран медиј, који преданим радом континуирано доприноси истинитом, објективном и правовременом информисању јавности.

- Увјерен сам да ћете у годинама пред нама наставити да радите у најбољем интересу јавности и грађана Републике Српске, поштујући истинске вриједности и највише стандарде новинарске професије. Искрено захваљујући на досадашњој доброј и професионалној сарадњи, срдачно вас поздрављам и желим пуно успјеха у обављању одговорне дужности - навео је Кошарац.

Радио-телевизија Републике Српске сутра ће обиљежити 30 година рада.