latinica  ћирилица
19/04/2022 |  10:29 ⇒ 13:02 | Аутор: РТРС

Тривић: РТРС потврдио репутацију једног од најважнијих медијских сервиса

Поводом 30 година постојања и рада Радио-телевизије Републике Српске министарка просвјете и културе Републике Српске Наталија Тривић упутила је најискреније честике руководству, уредништвима и свим запосленим.
Наталија Тривић - Фото: РТРС
Наталија ТривићФото: РТРС

- Руководству, уредницима, новинарима и свим запосленим на Радио-телевизији Републике Српске упућујем најискреније честитке поводом обиљежавања 30 година постојања и рада - наводи се у честиткама.

Током три деценије преданог и професионалног рада, Радио-телевизија Републике Српске је потврђивала репутацију једног од најважнијих медијских сервиса у Републици Српској.

- Посебну захвалност исказујем за изузетну сарадњу какву Министарство просвјете и културе Републике Српске у континуитету остварује са Вашом кућом, а у заједничком опредјељењу да све важне теме из области образовања и културе путем канала информисања Јавног сервиса дођу до свих грађана Републике Српске, те шире јавности ван њених граница - честитала је Тривићева.

Одговроно пратећи све друштвено-политичке, економске, културне и све друге догађаје и теме који осликавају друштвени живот Републике Српске, региона и свијета, успијевате задржати повјерење грађана.

- Уз увјерење да ћемо у духу овакве сарадње наставити и даље да унапређујемо ресорне области, од срца Вам честитам тридесетогодишњи јубилеј рада - наводи се у саопштењу Министарства просвјете и културе Републике Српске.