latinica  ћирилица
19/04/2022 |  12:51 ⇒ 13:53 | Аутор: РТРС

Ћорић: РТРС један од медијских симбола Републике Српске

У лично име, и у име Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, упућујем најискреније честитке руководству, уредништву, новинарима и свим запосленима поводом 30 година постојања Радио-телевизије Републике Српске, наводи се у честиткама Недељка Ћорића.
Недељко Ћорић - Фото: nezavisne novine
Недељко ЋорићФото: nezavisne novine

Радио-телевизија Републике Српске један је од медијских симбола Републике Српске и примјер објективног, професионалног и непристрасног извјештавања и поштовања највиших новинарских стандарда.

Захваљујући професионалном, правовременом и објективном извјештавању о свим најважнијим догађајима у Републици Српској, региону и свијету. Радио-телевизија Републике Српске дала је немјерљив допринос демократском јачању Републике Српске и њених институција, креирању јавног мњења и истинитом информисању јавности.

- Желим Вам да као јавни сервис наставите да радите у најбољем интересу грађана и јавности Републике Српске и да останете истрајни у објективном и истинитом информисању јавности, поштујући највише стандарде новинарске професије. Уз жељу да будете још успјешнији, те да ћемо и у будућности заједнички градити још љепшу и снажнију Републику Српску, честитам Вам и желим много успјеха у даљем раду - рекао је Ћорић у честиткама.