latinica  ћирилица
20/04/2022 |  09:14 ⇒ 12:28 | Аутор: СРНА

Жунић: Још један доказ спреге опозиције у Српској и странаца

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Игор Жунић изјавио је Срни да се слободарски српски народ није плашио ни веће силе са којом се изборио у свим биткама за слободу које је водио, па тако неће ни војника ЕУФОР-а који су задужени да снимају сваку изговорену ријеч на данашњем народном скупу "Слобода" у Бањалуци и то преносе својим менторима.
Игор Жунић - Фото: РТРС
Игор ЖунићФото: РТРС

Коментаришући најаве из ЕУФОР-а да ће њихови војници надзирати данашњи скуп у Бањауци, те да је њихова процјена да ово народно окупљање "углавном организује СНСД", Жунић је упитао који су то до сада скуп они обезбјеђивали, с обзиром да нису ни онај у Бужиму.

- Из опозиције говоре да иза протеста "Слобода" у организацији БОРС-а стоји СНСД, а ЕУФОР одмах то усвојио, што је јасан доказ спреге. Само се још не зна да ли опозиција више манипулише странцима или странци опозицијом, али и то ће се до избора знати - нагласио је Жунић.

Он је поручио да се ЕУФОР грдно вара ако мисли да ће тако уплашити грађане Републике Српске да не дођу на народни скуп и јасно дају до знања да се противе свакој сили и диктатури.