latinica  ћирилица
22/04/2022 |  12:41 ⇒ 14:54 | Аутор: СРНА

Додик: Васкрс да нас оснажи у заједништву и љубави

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је Васкрс Његовој светости патријарху српском Порфирију, свештенству, монаштву и свим православним вјерницима са жељом да сва искушења и изазове савременог доба превазиђу са вјером у нову, бољу, свјетлију и сигурнију будућност.

- Желим да се празнични дух разумијевања и праштања прошири на све нас и оснажи нас у заједништву и љубави са вјером и надом у живот и боље сутра, да заједно радимо за добробит сваког појединца због садашњих и будућих генерација - истакао је Додик у честитки.

Додик је нагласио да у данашњем времену, када се цијели свијет суочава са разним изазовима, треба увијек имати на уму да је Васкрс празник побједе живота над смрти, али и нада у бољи живот.

- Уз искрене жеље за добро здравље, радост и мир, поздрављам вас традиционалним хришћанским поздравом - Христос васкрсе"

- Уз искрене жеље за добро здравље, радост и мир, поздрављам вас традиционалним хришћанским поздравом - Христос васкрсе - нагласио је Додик у честитки и пожелио свима који прослављају велики хришћански празник Васкрс да предстојеће празничне дане проведу са својим породицама у здрављу, слози, срећи и радости.