latinica  ћирилица
11/05/2022 |  12:52 ⇒ 15:38 | Аутор: РТРС

Цвијановић-Трифуновић: Посвећеност даљем побољшању положаја пензионера

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић и предсједник Удружења пензионера Ратко Трифуновић оцијенили су да је исплата пензија редовна и стабилна и да њихово увећање иде у складу са тренутним могућностима.
Ратко Трифуновић - Жељка Цвијановић -
Ратко Трифуновић - Жељка Цвијановић

Цвијановић и Трифуновић су на састанку у Бањалуци нагласили да ће на партнерској основи бити настављен заједнички рад на унапређењу статуса пензионера, саопштено је из Кабинета предсједника Републике Српске.

Цвијановић је истакла одличну досадашњу сарадњу институција и Удружења пензионера, посвећеност даљем побољшању положаја пензионерске популације и изразила пуну подршку раду Удружења, као најбројније организације од јавног интереса.

Трифуновић је изразио захвалност Цвијановићевој на разумијевању и великој подршци коју пружа овој организацији и подсјетио да је преласком на трезорски систем обезбијеђена стабилност и редовност исплата пензија.

На састанку је било ријечи о активностима Удружења, плановима за наредни период који се односе на унапређење положаја пензионера, те о укупном положају ове популације.