latinica  ћирилица
11/05/2022 |  18:33 ⇒ 18:52 | Аутор: РТРС

Прековић тренира са Дујаковићем: Много ми значи рад са шампионима (ВИДЕО)

Шампион Балкана у каратеу до 21 године, Павле Дујаковић припрема се у Србији за сениорско Европско првенство у турском Газијантепу, које ће бити одржано од 25. до 29. маја.
Прековић и Дујаковић - Фото: РТРС
Прековић и ДујаковићФото: РТРС

Каратиста бањалучке Енергије и репрезентације БиХ је на припремама у Аранђеловцу, гдје заједно тренира са олимпијском шампионком Јованом Прековић и њеним тренером Роксандом Атанасов.

- Како би се што боље припремио за предстојеће Европско првенство, мој клуб је успио да ми обезбиједи врхунске припреме и пошаље ме у Аранђеловац у госте Карате клубу "Књаз", који води Роксанда Атанасов тренер европске, свјетске и олимпијске шампионке Јоване Прековић, која је проглашена за најуспјешнију спортискињу Србије протекле године - рекао је Дујаковић.

Осим златне олимпијке, на припремама у Аренђеловцу су и актуелни вицешампион свијета Емил Павлов из Сјеверне Македоније, свјетска шампионка Кајо Сомеја из Јапана, те олимпијска шампионка из Токија Ивет Горанова из Бугарске.

- Ово ће много допринијети подизању мог самопоуздања, јер радити са таквим стручњаком и оваквим шампионима мени као младом такмичару значи много - додао је бањалучки каратиста.