latinica  ћирилица
11/05/2022 |  18:41 ⇒ 18:45 | Аутор: СРНА

"Градоначелник би само да протестује, а ништа да не ради"

Грађани Бањалуке повјерили су руковођење градом градоначелнику који то очигледно не зна да ради и није на СНСД-у да преузима његову одговорност, поручили су из Клуба одборника СНСД-а у Скупштини града.
СНСД Бањалука - Фото: Тwitter
СНСД БањалукаФото: Тwitter

У саопштењу се подсјећа да је власт СНСД-а изградила предузеће "Еко Топлане" у Бањалуци за 16 милиона КМ, а да градоначленик Драшко Станивуковић сада жели да поправља цијеви за 10 милиона КМ.

- Скандалозно је да градоначелник тражи договоре изван институција како је законима прописано и поступа по узору на сарајевску чаршију. Опет користи Град као средство политичког обрачуна - навели су из Клуба одборника СНСД-а Бањалука.

У саопштењу се додаје да је градоначелник Бањалуке прошле године потрошио рекордан буџет од 160 милиона КМ, а ниједно обећање није испунио.

- Закључујемо исто што и грађани - градоначелник би само протестовао, ништа не би радио - навели су из Клуба одборника СНСД-а.

Одборници скупштинске већине у Бањалуци на данашњој сједници одбили су тачку која се односила на инвестицију за реконструкцију дистрибутивне топловодне мреже у граду, вриједну 10 милиона КМ.