latinica  ћирилица
12/05/2022 |  10:18 ⇒ 10:21 | Аутор: РТС

Денвер изненадио Јокића (ВИДЕО)

Српски центар Никола Јокић је други пут узастопно проглашен за најкориснијег играча НБА лиге, а његов тим је послао посебну делегацију која га је посјетила у Сомбору и уручила му ово престижно признање. Сви су уживали у необичној додјели награде и сусрету који је пријатно изненадио Сомборца.
Никола Јокић (Фото: EPA-EFE/D. ROSS CAMERON, илустрација) -
Никола Јокић (Фото: EPA-EFE/D. ROSS CAMERON, илустрација)

Делегација клуба је Јокића изненадила дочекавши га на повратку са касачког тренинга, његовог омиљеног хобија, а на друштвеним мрежама тим Денвера је подијелио фотографије и снимке са тог сусрета и каснијег дружења.

Јокић је касније у разговорима говорио о почетку кошаркашке каријере, тренутним интересовањима и посебно истакао да је овакво уручење награде за њега врло емотиван гест.

Иако у необичној атмосфери додјела награде је, наравно, протекла у општем слављу, честиткама и традиционално са "поливањем" слављеника.

- Ово је вјероватно први и посљедњи пут да је МВП трофеј уручен испред штале у Србији - изјавио је Јокић у интервјуу за НБА канал.

А и његов тренер Мајк Мелоун је био одушевљен атмосфером и није крио емоције.

- Заиста је било сјајно. Све нас је дирнуло. На једном мјесту су били људи који Николи много значе. Његова супруга, ћеркица, родитељи, ми људи из Денвера. Видјело се колико је изненађен, а истовремено колико је скроман и поред свега што је постигао. Ово је апсолутно заслужио - рекао је Мелоун.