latinica  ћирилица
14/05/2022 |  12:56 ⇒ 12:59 | Аутор: СРНА

Шулић: Владајућа коалиција нуди стабилност, опозиција несигурност

Владајућа коалиција жели да покаже и нуди грађанима Републике Српске стабилност, сигурност и просперитет, док опозиција у њиховим наступима то не нуди, изјавио је члан Предсједништва СНСД-а Денис Шулић.
Денис Шулић - Фото: РТРС
Денис ШулићФото: РТРС

Шулић је, одговарајући на новинарска питања у Бањалуци, рекао да опозиција нуди несигурност и неслогу, што Републици Српској у овим тренуцима није потребно.

- Желим да јасно и гласно кажем да смо ми из коалиције потпуно јединствени на бази очувања интереса Републике Српске, на бази свега онога што је важно за грађане Републике Српске. Ми не желимо да се обраћамо и гледамо шта опозиција ради, ми настављамо својим путем да радимо - истакао је Шулић.

Он је нагласио да је Влада Републике Српске већ повећала плате и пензије за 10 одсто у овој години и додао да су значајна средства издвојена за пољопривреднике и борце.

- Сигуран сам да ћемо до краја љета имати значајнија помијерања и према нашим пољопривредницима и према нашим борцима, али и према нашим радницима у реалном сектору. То је оно што наша коалиција нуди. Нудимо сигурност, стабилност и просперитет и чување институција Републике Српске, а опозиција нека се бори за измишљене функције јер то на крају крајева једино и остаје њима - нагласио је Шулић