latinica  ћирилица
15/05/2022 |  15:47 ⇒ 15:47 | Аутор: РТС

Радоњић пред Цедевиту: Морамо боље него у Београду

Tренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић уочи реванша сa Цедевита Олимпијом у полуфиналу АБА лиге рекао да очекује врло тежак меч. Истакао је да супарници имају велико искуство и квалитет, као и предност домаћег терена.
Дејан Радоњић (Фото: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC) - Фото: ТАНЈУГ
Дејан Радоњић (Фото: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC)Фото: ТАНЈУГ

Меч у Љубљани игра се у понедјељак од 18.30 у дворани Стожице, а шеф стручног штаба црвено бијелих је био врло опрезан у изјавама пред меч.

- Очекује нас други меч ове полуфиналне серије и апсолутно смо свесни великог искуства и квалитета који посједује екипа Цедевита Олимпије. Имају озбиљан нападачки потенцијал и доста играча са пуно поена у рукама - рекао је Радоњић.

Звезда води у серији са 1:0, а у досадашњим међусобним дуелима води са 6:1 у побједама и у посљедњем мечу у Словенији у драматичној завршници славили су са 83:82.

- Ми свакако морамо да будемо на другој утакмици у Љубљани бољи у одређеним сегментима игре у односу на први меч у Београду. Играчи Цедевита Олимпије као домаћини имаће и подршку навијача у Љубљани, а на нама је да у таквом амбијенту будемо спремни да наша енергија, концентрација и одговорност у игри буду на адекватном нивоу - изјавио је Радоњић за клупски сајт.