latinica  ћирилица
16/05/2022 |  14:45 ⇒ 18:13 | Аутор: СРНА

Вулић: Неуспјешни Шаровићеви покушаји да скрене пажњу са афере о својим некретнинама

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић истакла је да су невјероватни и, уз све његове напоре, неуспјешни покушаји Мирка Шаровића да скрене пажњу са афере о бројним некретнинама које има, а за које јавности још није показао јасне доказе како их је стекао.
Сања Вулић (фото: СНСД) -
Сања Вулић (фото: СНСД)

Коментаришући Шаровићеву изјаву да је иницијатива о једнократној помоћи младим, пензионерима и борцима, за шта ће Влада Републике Српске издвојити 50 милиона КМ, "транспарентна куповина избора", Вулићева је рекла да "Мирко Шаровић још није у стању да обезбиједи номинацију за октобарске изборе ни у властитој странци, па покушава да прикупи јефтине поене на рачун одговорне политике према грађанима коју воде Милорад Додик и Влада Републике Српске".

- Дефинитивно је најбоље да СДС кандидује Шаровића на изборима у октобру, али не Мирка већ његову супругу Стојанку. Она је доказала да је искренија и са већом петљом од супруга Мирка, јер је прва признала шта све имају од некретнина по Србији, а до сада су скривали у имовинском картону. Искреност је непознаница за Мирка, па да бар неког честитог упознамо из те куће - рекла је Вулићева.

Она је додала да је "додуше познато да је СДА чувала Шаровићевој супрузи позицију у заједничким институцијама, али је овог пута она у јавности показала да није баш бескичмењак и да је много искренија према народу од Мирка Шаровића".