latinica  ћирилица
18/05/2022 |  13:55 ⇒ 14:20 | Аутор: РТРС

Бањалучки дани музике од 30. јуна до 2. јула

Најпосјећенији музички фестивал у БиХ, "Бањалучки дани музике", одржаће се по девети пут, од 30. јуна до 2. јула 2022. године на концертном простору Воденог парка Акуана у Бањалуци.
Бањалучки Дани музике - Фото: РТРС
Бањалучки Дани музикеФото: РТРС

Све посјетиоце очекују три фестивалска дана испуњена добром музиком, плесом, дружењем и радошћу.

Првог дана фестивала, публику ће расплесати група Галија, Миле Кекин & Банд, група Срчани удар, која на фестивалу долази чак из даљине Канаде, те Stringsi Acoustic Orchestra и Лориен.

Други дан фестивала резервисан је за наступе легендарне Ју Групе, бенда Рок Ко Фол из Сједињених Америчких Држава, као и наступ динамичног састава Sevdah Baby и групе Charna и LSD, побједничке такмичења "Бањалучка гитаријада".

Трећег дана, публика фестивала "Бањалучки дани музике" има прилику да међу првима у региону чује пјесме са новог албума бенда Рибља Чорба, чији су наступили заштитни знак овог фестивала.

Поред тога, на сцени "Бањалучких дана музике" наступиће и фантастични Марчело, Ненси, Раид и Напети квинтет, Атомско склониште, бањалучки бендови Респиратор и Рација.

Улазнице по цијени од 10 КМ по фестивалској вечери биће у продаји од 26.маја путем онлајн сервиса kupikartu.ba, те на благајни ВП "Акуана" и испред РК "Боска".

Програм све три фестивалске вечери почиње у 20 часова.

Све информације које се тичу фестивала и резервација VIP улазница могу се добити позивом на број 066 905 399