latinica  ћирилица
19/05/2022 |  10:15 ⇒ 12:23 | Аутор: СРНА

Ковачевић: Иванић и ПДП не презају од манипулација и додворавања странцима

Јако је необично да Младен Иванић тврди како се Милорад Додик сакрио у мишију рупу, јер би од једног таквог интелектуалца, ипак, било за очекивати да има способност да препозна како је у тој мишијој рупи и даље као и увијек потпуно сам, истакао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.
Радован Ковачевић -
Радован Ковачевић

Ковачевић је у изјави за Срну оцијенио да је "епохалан ниво незнања и необавијештености који показује Младен Иванић када говори о санкцијама Милораду Додику и односу предсједника Додика према заједничким институцијама БиХ, али и према Руској Федерацији".

- Уколико је то само незнање, а не и зла намјера према свом народу, можемо закључити да је Република Српска добро прошла у току Иванићевих мандата у институцијама Српске и заједничким институцијама, када је усвојена спорна Стратегија спољне политике, извршена масовна пљачкашка приватизација, укинута финансијска независност Српске и донесено много других одлука штетних по Српску! - нагласио је Ковачевић.

Ипак, додао је он, уколико у питању јесте зла намјера, она показује прави карактер Иванића, његове странке и његових колега из опозиције, који и у овим тешким временима, на заласку својих каријера, не презају од манипулисања грађанима, додворавања странцима и не одустају од наношења штете свом народу и својој држави.