latinica  ћирилица
19/05/2022 |  14:40 ⇒ 20:08 | Аутор: РТРС

Додик: Народ неће издајнике британског кова; Докле ће СДС и ПДП клеветама брукати Српску

Предсједник СНСД-а Милорад Додик упитао је СДС и ПДП докле ће лажима и клеветама брукати Републику Српску и зар мора и Амбасада Руске Федерације да каже да лажу.
Милорад Додик (Фото: TANJUG/ JADRANKA ILIC) -
Милорад Додик (Фото: TANJUG/ JADRANKA ILIC)

- Ваша мржња је ендемска, лаж планетарна. Када чујем шта кажете и покушам да разумијем, једино схватам да сте патолошки лажови и да патолошки мрзите. Ту вам се не може помоћи. То што ви радите изашло је одавно из оквира политичке борбе и истине и прерасло у потпуну неистину и деструкцију. Ваљате се у блату које смрди због сталног вашег тапкања у властитој немоћи, али Републиком Српском не можете управљати - написао је Додик на Твитер профилу. 

Додик је поручио да ће Република Српска остати блистава, на радост српског народа, који их је прозрео и који их презире.

- Све вам смета осим мржње према СНСД-у и Милораду Додику. Ово је вријеме великих изазова, глобалних сукоба, великог рата и неизвјесности. Људи у Републици Српској треба да знају ко лаже и мрзи, ко је поданик британске подмукле политике, вјечито лоше за Србе - истакао је Додик.

Он је нагласио да Српској треба сигурна рука да је води у несигурним временима.

- Ви ту руку немате, јер мрзите властити српски народ, зато што вас тај народ неће такве, посвађане међусобно, а поготово неће издајнике британског кова. Живи и здрави били, каните се политике, губите вријеме. Није то за дјецу, а народ неће издајнике - поручио је Додик.