latinica  ћирилица
20/05/2022 |  08:34 | Аутор: РТРС

Нестро петрол Требиње, на старом мјесту у новом издању!

Кроз пројекат реконструкције, модернизације и ширења Нестро пословне мреже, Требиње је добило савремено опремљену бензинску станицу на адреси Херцеговачка бб.
Нестро петрол Требиње, на старом мјесту у новом издању! (Фото: Уступљена фотографија) -
Нестро петрол Требиње, на старом мјесту у новом издању! (Фото: Уступљена фотографија)

Ради се о малопродајном објекту Требиње 2, у чију реконструкцију је уложено више од један милион марака, и који је у потпуности усмјерен на задовољење потреба савременим потрошачима, гдје је купцима обезбијеђена комплетна понуда за сигуран и угодан пут.

Поводом отварања реконструисане бензинске станице Раис Сафин, генерални директор Нестро Петрол-а је истакао да је пројектом реконструкције бензинске станице Требиње 2, продајни простор додатно проширен, инсталирано је више пумпних апарата, затим ту су кафе бар и проширена трговина, точилица за брзо пуњење резервоара великих капацитета, а отварењем овог објекта, обезбијеђено је 11 радних мјеста.

Фото: РТРС

- Ово је веома значајан пројекат за Град Требиње, у питању је објекат који ће умногоме допринијети да наш град изгледа љепше, јер сви се трудимо да допринесемо доброј пословној слици нашег града. Такође овим пројектом су и сами радници добили још боље услове за рад, овим шаљемо и поруку заједно са компанијом Нестро Петрол, да у Требињу има потенцијала за отварање нових радних мјеста - изјавио је Дражен Бошковић, замјеник градоначелника Требиња.

Отварању пумпе присуствовао је градоначелник Требиња Мирко Ћурић, замјеник градоначелника Дражен Бошковић, те предствници локалне власти и представници групе компанија Нестро.

Грађанима Требиња је 24 часа дневно на располагању широк асортиман горива, брендирано Н+ бензин и дизел гориво, моторна уља, мазива и функционалне течности са потписом Рафинерије уља Модрича ауто козметика као и богат избор пратећих производа.

Овим пројектом завршена је још једна етапа из плана реконструкције бензинских станица Нестро. У оквиру процеса развоја и модернизације малопродајне мреже, у плану је реконструкција и ребрендинг њих још осам у току године, док ће на бензинској станици Буџак бити инсталирана и точилица за ЦНГ гас.