latinica  ћирилица
20/05/2022 |  10:32 ⇒ 14:46 | Аутор: РТРС

Ковачевић: СНСД предао пријаву за Опште изборе (ВИДЕО)

СНСД је данас предао потписе Централној изборној комисији и пријавио се за Опште изборе на свим нивоима - и у Републици Српској и у ФБиХ, рекао је Радован Ковачевић, портпарол ове странке.
Радован Ковачевић - Фото: РТРС
Радован КовачевићФото: РТРС

- СНСД је као најјача и убједљиво највећа политичка партија у Српској, а и у БиХ предала пријаву за изборе на свим нивоима у БиХ - за Народну скупштину Републике Српске, за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ, за предсједника Републике и за српског члана Предсједништва БиХ - истакао је Ковачевић.

Он је навео да се СНСД пријавио и за све кантоналне нивое и за Парламент Федерације БиХ, те поручио да ова странка никада неће заборавити на права српског народа у том ентитету.

- Увјерени смо да ће грађани и овај пут препознати да је СНСД једина странка и једина политичка снага која може квалитетно и снажно водити Српску! Идемо даље и настављамо да повећавамо плате и пензије и да развијамо инфраструктуру. Настављамо и да се боримо за статус Републике Српске - и у Сарајеву и на свакој другој страној адреси - истакао је Ковачевић.