latinica  ћирилица
20/05/2022 |  12:06 ⇒ 12:08 | Аутор: РТРС

Смрт Драгана Милетића насилна

Према достављеном обдукционом записнику Завода за судску медицину Републике Српске, смрт Драгана Милетића је насилна и наступила је усљед крварења испод тврде мождане опне, а ове повреде настају ударцем или ударцима тупотврдог средства, саопштено је из Окружног тужилаштва Бањалука.
Окружно јавно тужилаштво - Фото: РТРС
Окружно јавно тужилаштвоФото: РТРС

Тужилаштво је формирало предмет и у оквиру њега биће спроведена истрага и утврђене све чињенице и околности под којима су настале повреде.

Драган Милетић из Бањалуке, осумњичени за покушај убиства у том граду, умро је у Универзитетском клиничком центру /УКЦ/ Републике Српске 20. априла.

Милетићу је након хапшења позлило, па је завршио у УКЦ-у Републике Српске из којег је тада саопштено да је у тешком стању.

Милетић је ухапшен 2. априла након што је покушао убити суграђанина у једном угоститељком локалу у Зеленгорској улици у бањалучком насељу Паприковац.

Из бањалучке Полицијске управе раније је речено да је Бањалучанин Д.М. ухапшен због сумње да је флашом у главу ударио С.Ћ. из Козарске Дубице, затим ножем у груди убо Д.С. из Бањалуке у угоститељском објекту у овом граду.