latinica  ћирилица
24/05/2022 |  12:12 ⇒ 12:16 | Аутор: РТРС

У Прњавору камп фудбалера рођених 2008. и 2009. године

Репрезентативни камп фудбалера Српске рођених 2008. и 2009. године биће одржан у Прњавору од 6. до 10. јуна ове године, најавио је Зоран Декет, координатор репрезентативних селекција Српске.
Милан Озрен - Фото: РТРС
Милан ОзренФото: РТРС

Он је најавио и будуће акције Савеза.

- Поред овог кампа у Прњавору планиран је и камп у септембру у Требињу. Такође, већ ове седмице заказан је састанак са водећим клубовима из Бањалуке, када је у питању рад са омладинским селекцијама. Жеља нам је да обиђемо све регије Српске - рекао је Декет.

Милан Озрен, селектор репрезентативних селекција "У-14" и "У-15" Републике Српске наводи да му је част што ће бити дио нове приче у вези репрезентативне селекције "У-14" и "У-15", а посебно што ће бити у улози селектора.

- Морам притнати да сам веома задовољан, јер смо за кратко вријеме успјели да формирамо стручни штаб омладинске репрезентације Републике Српске, у којем ће, поред мене као селектора, бити још Олег Ћурић (Леотар), Бојан Раниловић (Борац, Kозарска Дубица), Ведран Софић (Слога Добој) и Огњен Шатара тренер голмана (Жељезничар, Бањалука). Стручни штаб је састављен од фудбалских стручњака који већ дуги низ година раде у омладинским погонима својих клубова и који имају енергију потребну да нашој репрезентацији и Републици донесе нешто ново и добро - навео је Озрен.

Он је изјавио да се нада се да ће имати веома добру сарадњу са тренерима из свих клубова у Републици Српској, како би успјели да окупе и селектују што квалитетнију дјецу која ће, како наводи, с поносом носити епитет репрезентативаца.