latinica  ћирилица
25/05/2022 |  22:44 ⇒ 26/05/2022 | 13:04 | Аутор: СРНА

Привредној комори Српске посебна захвалница за промоцију Сајма технике

У оквиру 64. Сајма технике и техничких достигнућа у Београду сутра ће Привредној комори Републике Српске бити уручена "Посебна захвалница за учешће и промоцију Сајма технике", саопштено је из Представништва Републике Српске у Србији.
Привредна комора Републике Српске  (фото:komorars.ba) -
Привредна комора Републике Српске (фото:komorars.ba)

Захвалницу ће у име Привредне коморе преузети шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић у 12.00 часова у свечаној сали Београдског сајма.

Сајам технике и техничких достигнућа одржава се од 24. до 27. маја на Београдском сајму уз учешће и привреднике из Републике Српске.

Привредна комора Републике Српске је ове године у сарадњи са Спољнотрговинском комором БиХ организовала колективни наступ и промоцију домаћих привредних друштава на свом штанду, гдје се директно представљају четири привредна друштва, док се више од 20 привредних друштава представља каталошки.

Представништво Републике Српске у Србији, као и претходних година, пружа техничку подршку Привредној комори Републике Српске у организацији наступа привредника из Српске на Сајму технике и техничких достигнућа.