latinica  ћирилица
27/05/2022 |  08:20 ⇒ 09:14 | Аутор: РТРС

За викенд Дјечији сајам у Бањалуци

Овог викенда у Бањалуци ће бити одржан трећи Дјечији сајам.
Дјечији сајам (фото: djecijisajamrs.com) -
Дјечији сајам (фото: djecijisajamrs.com)

Портпаролка манифестације Верица Калаба најавила је много занимљивих садржаја у Спортској дворани "Борик", истичући да ће малишани са родитељима и читавом породицом моћи да уживају у до сада најразноврснијој сајамској понуди.

Калаба је, у емисији Разбудилник Радија Републике Српске, рекла да се очекује учешће више од 70 излагача.

На сајму се очекује понуда играчака, слаткиша, његе за дјецу, технологије, али и спортских активности неопходних за правилан развој малишана, као и за његовање спортског духа од малих ногу.

Посјетиоце очекује и неколико разноврсних кутака, по мјери сваког малишана - гејминг кутак, спортски кутак, бејби кутак, здрава храна кутакали и креативни кутак за малишане склоне креативном изражавању.

Родитељи и сви који одвоје вријеме за породичну посјету Дјечијем сајму, уживаће у богатом и занимљивом сајамском програму, али и фестивалском дијелу програма, за чију организацију ће се потрудити малишани из бањалучких предшколских установа, плесних и музичких школа.

Сајам се одржава под покровитељством Града Бањалука, Министарства породице, омладине и спорта и компаније М:тел, а у организацији RS CONSULTING and TRADE.