latinica  ћирилица
29/05/2022 |  11:11 ⇒ 11:20 | Аутор: РТРС

Лакташи поново прволигаши Српске (ВИДЕО)

Фудбалери Лакташа у оквиру 29. кола Друге лиге Запад Републике Српске дочекују екипу Слободе из Мркоњић Града.
ФК Лакташи - Фото: Facebook
ФК ЛакташиФото: Facebook

Екипа Лакташа је три кола прије краја првенства остварилиа титулу те им ова утакмица нема резултатски значај.

Игор Радељић, директор Фудбалског клуба Лакташи каже да је нова управа самим доласком у клуб вриједно радила у сарадњи са шефом стручог штаба те да резултати нису изостали.

 - Направили смо добар играчки кадар, подржала нас комплетна привреда Града Лакташи, градоначелник града Мирослав Бојић и направљен је овај резултат - рекао је  Радељић.

У сарадњи са Фудбалским савезом Републике Српске биће направљен терен са вјештачком травом који им је неопходан како би све категорије могле несметано да тренирају.

Радељић истиче да у наредној сезони планирају да направе искорак, да буду конкурентни и да се појачају са неколико добрих играча.

Тренер Лакташа, Миљан Бајић каже да није било лако остварити овакав резултат. Истиче да су задовољни сезоном коју су завршили са само једним поразом.

Данас ће у Лакташима бити одржан и један хуманитарни меч гдје ће најмлађи чланови Фудбалског клуба Лакташи одиграти утакмицу са својим вршњацима са Косова и Метохије.

- Захваљујем се Фудбалском клубу Лакташи што су посредством нашег одбора довели дјецу са Косова и Метохије, на овај велики дан за Лакташе. Дјеца ће овом приликом стећи и нове пријатеље и њима то много значи - рекао је Милорад Арлов, предсједник Одбора за помоћ Косову и Метохији.

Арлов је истакао да се нада да ће се оваква акција одржиатии са другим клубовима те постати традиција.