latinica  ћирилица
01/06/2022 |  12:20 ⇒ 13:24 | Аутор: СРНА

Додик: Наставити развој Бањалуке за љепше сутра

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу и предсједнику Скупштине града Младену Илићу, као и свим Бањалучанима славу града - Спасовдан са жељом да највећи град у Републици Српској настави да се развија и оправдава епитет модерног административног, културног, туристичког, спортског и урбаног центра.
Милорад Додик - Фото: СРНА
Милорад ДодикФото: СРНА

- Бањалука је од великог значај за Републику Српску и задовољство ми је што је у протеклом периоду, захваљујући прије свега републичким институцијама, израсла у једну од омиљених дестинација многима. Реализовали смо низ капиталних пројеката који су омогућили бољи живот Бањалучана и жеља ми је да се настави даљи развој Бањалуке на опште задовољство - истакао је Додик поводом славе града Бањалука.

Он је пожелио да крсна слава Спасовдан буде обиљежена у здрављу и весељу, да се његују српски обичаји и очува традиција, а Бањалука да настави да се развија на добробит њених грађана и за љепше сутра будућих генерација чији је опстанак на овим просторима приоритет Републике Српске, саопштено је из Кабинета српског члана Предсједништва БиХ.