latinica  ћирилица
21/06/2022 |  17:17 ⇒ 18:13 | Аутор: РТРС

Традиционално дружење са пензионисаним радницима УКЦ Српске (ФОТО)

Руководство Универзитетског клиничког центра Републике Српске, предвођено генералним директором Владом Ђајићем, организовало је традиционални излет и свечани ручак за пензионисане раднике да би им одали признање за допринос и све што су учинили за ову здравствену установу, највећу у Српској.
УКЦ - дружење са пензионерима -
УКЦ - дружење са пензионерима

Из УКЦ-а Српске је саопштено да се не смију заборавити људи који су свој радни вијек провели у овој установи.

- Пословодство УКЦ-а је потпуно свјесно чињенице да не смијемо да заборавимо оне који су утрли пут да будемо овдје гдје смо. Такође, свим пензионисаним радницима наше установе подијељене су пензионерске картице УКЦ-а уз помоћ којих ће имати приоритет приликом свих прегледа - наведено је у саопштењу.

Традиционално дружење са пензионерима

Ђајић је рекао да је један од главних разлога организације дружења са пензионисаним радницима њихово информисање о раду УКЦ-а, да знају "докле се стигло у оном што су започели".

Традиционално дружење са пензионерима

Пензионисана медицинска сестра УКЦ-а Госпова Васиљевић захвалила је Ђајићу што сваке године окупља пензионисане раднике.

- Лијепо је када се радне колеге окупе, присјете неких старих времена, а поносни смо када видимо да је установа у којој смо провели радни вијек данас једна модерна болница - рекла је Васиљевићева.