latinica  ћирилица
22/06/2022 |  12:43 ⇒ 13:14 | Аутор: РТРС

Додијељене прве награде у игри "Нектар у руке, за срећне тренутке"

Бањалучка пивара је покренула велику наградну игру под називом "Нектар у руке, за срећне тренутке" у трајању од три мјесеца, од 1. јуна до 31. августа, а љубитеље Нектар пива очекују двије главне, 12 седмичних и 270 дневних награда, а сваког мјесеца једном добитнику који пошаље највише кодова – биће додијељен и Ајфон 13.
Нектар наградна игра (Фото: Уступљена фотографија) -
Нектар наградна игра (Фото: Уступљена фотографија)

Главне награде су стан у Бањалуци од 56 метара квадратних и аутомобил Ауди А3 3.0, а за вријеме трајања наградне игре, свакодневно ће бити уручиване и дневне награде, саопштено је из Бањалучке пиваре.

- Свакодневно Нектар ће обрадовати три најсрећнија учесника, а међу дневним наградама су стони фудбал, ваучер за гориво у износу 50 КМ, карте за ОК фест, док су седмичне награде телевизори Ел џи од 50 инча - додају из пиваре.

За учешће у извлачењу главних награда "Нектар у руке, за срећне тренутке" потребно је сакупити десет црвених промо Нектар чепова са боца или црвених промо Нектар отварача лименки или црвених пластичних чепова означених за наградну игру.

Након тога, чепове и/или отвараче је потребно послати заједно са личним подацима (име, презиме, адреса и број телефона ) на адресу: Бањалучка пивара д.о.о., Слатинска 8, 78000 Бањалука са назнаком "За наградну игру - Нектар у руке, за срећне тренутке".

Када су у питању дневне и седмичне награде, за учествовање је потребно пронаћи јединствен алфанумерички код испод промо чепова или отварача, означених за наградну игру, и послати путем СМС-а на број 091212 402 или на Нектар Вибер чет: https://chats.viber.com/blpivara.

Први добитници не крију задовољство, што су били срећне руке, а међу њима је млади студент Медицинског факултета који је освојио дневну наградусто за стони фудбал.

- Срећан сам што сам освојио ову награду, а засигурно ћу и даље наставити да учествујем до краја наградне игре у извлачењу главних награда. Пијем Нектар пиво и морам признати да сам имао помоћ од укућана који су попили веће количине док сам ја задужен за сакупљање и слање чепова и кодова - изјавио је Денис Хотиловац из Бањалуке.

Извлачење добитника главних награда одржаће се 7. септембра, док ће се извлачења за дневне награде одвијати свакодевно и аутоматски, методом случајног компјутерског одабира.

За седмичне награде, извлачење се одвија такође аутоматски, сваке недјеље. Списак добитника дневних и седмичних наградаобјављује се на сајту: https://www.nektarpivo.com/.

Све додатне информације о наградној игри "Нектар у руке, за срећне тренутке" се такође могу пронаћи на сајту https://www.nektarpivo.com/.