latinica  ћирилица
22/06/2022 |  16:34 ⇒ 16:36 | Аутор: СРНА

"Патетично учешће опозиције на скупу ветерана, исто као и њихова испразна обећања"

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је да учешће опозиционара на данашњем скупу организације "Ветерани Републике Српске" изгледа патетично, као и њихова испразна и лажна обећања и изразила жаљење што злоупотребљавају и ове људе, додавши да је то њихова политика.

- Кад се погледа учешће опозиционара на данашњем скупу организације "Ветерани Републике Српске", онда се може закључити или да су опозиционари злоупотријебили ветеране или да су ветерани и опозиција провели координисану активност. Било како било, оваква опозиција нити је раније ријешила било шта за борачку популацију, нити ће рјешавати у будућности - изјавила је Цвијановић Срни упитана да прокометарише учешће опозиције на данашњем скупу Ветерана Српске.

Предсједница Републике је нагласила да ће институције Српске наставити да раде на побољшању материјалног статуса ратних војних инвалида, демобилисаних бораца и породица погинулих и несталих бораца, као и свих других категорија становништва.

- Управо кроз повећање давања овој популацији, те пензија и плата, Влада Републике Српске показује да и у овако глобално тешка времена може да рјешава проблем и одржава стабилност друштва - поручила је Цвијановић.