latinica  ћирилица
23/06/2022 |  12:11 ⇒ 12:12 | Аутор: СРНА

Вишковић: Плату премијера коментаришу они који су се бахатили у јавности

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић позвао је Ненада Нешића да каже грађанима Републике Српске колика је његова плата као посланика у Парламентарној скупштини БиХ и шта је за ту плату урадио за Републику Српску и грађане.
Радован Вишковић - Фото: РТРС
Радован ВишковићФото: РТРС

Вишковић је позвао Нешића и да грађанима Републике Српске одговори колика су му била примања док је примао плату директора Јавног предузећа Путеви Републике Српске и посланика у Параламентарној скупштини БиХ.

На питање Срне да прокоментарише изјаву предсједника ДНС-а Ненада Нешића у вези са платом премијера, Вишковић је рекао да Нешић коментарише плату предсједника Владе, али га није чуо да коментарише износ плата појединих градоначелника, начелника општине из које он долази, као ни министра за људска права и избјеглице у Савјету министара Милоша Лучића, који је из ДНС-а.

- Предсједник Владе се никада није бахатио, а грађани су видјели како су се у јавности понашали појединици који су се данас одважили да коментришу премијерску плату - нагласио је Вишковић.