latinica  ћирилица
23/06/2022 |  13:03 | Аутор: СРНА

Шолаја: Опозиција води међусобне борбе за кандидатска мјеста

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Душица Шолаја изјавила је Срни да Борачка организација Републике Српске није учествовала у јучерашњим протестима организованим у Бањалуци.
Душица Шолаја - Фото: РТРС
Душица ШолајаФото: РТРС

Коментаришући изјаву посланика СДС-а Недељка Гламочака да је Удружење Ветерани Републике Српске затражило подршку опозиције, Шолаја је истакла да, имајући у виду изјаве опозиционих посланика, намеће се утисак да је постојала одређена спрега између опозиције и подјединих организатора јучерашњег скупа.

Она је нагласила да је допринос бораца у стварању Републике Српске огроман и немјерљив и да сва незадовољства и захтјеве треба ријешавати кроз надлежне институције у оквиру оног што је могуће и реално.

- Учесници јучерашњих протеста обраћали су се онима који ни до сада нису ријешили нити један њихов проблем, а неће ни у будуће, осим што су њихово незадовољство користили за прикупљање политичких поена - истакла је Шолаја.

Једино на шта је опозиција фокусирана, указала је Шолаја, јесу међусобне борбе за кандидатска мјеста на листама, док им је све остало у другом плану.