latinica  ћирилица
23/06/2022 |  16:30 ⇒ 16:50 | Аутор: СРНА

Вулић поручила Крунићу: Цвијановић поносно и достојанствено носи функцију предсједнице Српске

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да Љубиша Крунић упорно и незајажљиво насрће на власт у Републици Српској, понашајући се у складу са лешинарским методама експлоатације мртвих идеја и пропале политике.
Сања Вулић - Фото: РТРС
Сања ВулићФото: РТРС

- Заборавља Љубиша на грабљивице из своје сопствене странке које саплићу једна другу, у покушају да се домогну кандидатуре и положаја. Искључују се међусобно из сарадње и једни другима исјецају кадар да докажу како су само они прави и једини. Па тако Љубиша од перја које лети на све стране не види ко је лешинар, а ко соко - истакла је Вулићева реагујући на Крунићеву изјаву да су, како каже, једини политички лешинари они који уништавају Републику Српску и "черупју народни буџет".

Она је додала да се човјек од неких људи стварно умори, а такав је постао Љубиша Крунић, што би се колоквијално рекло, прави "смор"!

- Разобличите га, искомплексираног човјека и недоношче борачког статуса, разоткријете фрустрације политичке природе, али узалуд. Не иде му никако тај покушај замјене теза. У ствари, неће му ићи никакав покушај замјене. Из простог разлога јер лешинари се надалеко препознају по мирису, па то олакшава могућност да их на вријеме препознате и поставите неопходне дистанце - оцијенила је Вулићева за Срну.

Она је поручила Крунићу да би требао да устане кад прича о предсједници Републике Српске Жељки Цвијановић и да се диви њеној упорности, вољи и храбрости, те да схвати разлику примања бремена одговорности од хистеричног запомагања у страним амбасадама.

- Жена има разних, али жена која сада достојанствено и поносно носи функцију предсједника Републике Српске, пркосећи и уцјенама и условљавањима, много се разликује од оне која би жељела да се функције домогне подаништвом и услугама  поручила је Вулићева.