latinica  ћирилица
25/06/2022 |  19:01 ⇒ 19:02 | Аутор: СРНА

Цвијановић: И раније су покушавали да ме дискредитују - па сам их побиједила

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић поручила је данас опозиционим партијама да и на прошлим изборима нема шта нису радили и на који начин све нису покушали да је дискредитују - па их је побиједила.

- На овај дугачки роман двије даме /Јелене Тривић и Александре Пандуревић/ одговорићу кратко: И на прошлим изборима сам вам била незанимљива, и нема шта ваше партије нису радиле и на који начин све нису покушале да ме дискредитују, па сам вас побиједила - изјавила је Цвијановић Срни.

Цвијановић је истакла да она мржњу не сије, већ каже да није препорука плаћати пензионерима 65 одсто ондашње пензије, уз образложење да нема новца.

- Није препорука ни напуштати Народну скупштину Републике Српске сваки пут кад се расправља о важним питањима. Није препорука ни лагати грађане да нећете узети посланички мандат, а онда то учинити. Такође, није препорука ни у предизборне сврхе злупотребљавати туђу личну или породичну трагедију. Колико ја видим, с лакоћом сте само то до сада радили. Значи, ово није лично. Говорим о вашој политици -  рекла је Цвијановић.