latinica  ћирилица
25/06/2022 |  20:02 ⇒ 20:07 | Аутор: РТРС

СПС: Селак носилац листе у изборној јединици 3

СПС у изборној јединици 3 очекује најмање два директна мандата, у Бањалуци смо трећа партија по снази и овдје имамо људе који знају како се прави резултат и како се побјеђује, изјавио је предсједник СПС-а Горан Селак који је на састанку представника одбора Изборне јединице 3 у Бањалуци изабран за носиоца листе.
Горан Селак - Фото: РТРС
Горан СелакФото: РТРС

На листи су, између осталих, и предсједник Градског одбора СПС-а Бањалука Саша Кондић, члан Предсједништва и одборник у три сазива скупштине града Бањалука Милан Милаковић, предсједница Форума жена Даринка Пејић, као и многа друга препознатљива лица СПС.

- СПС у изборној јединици 3 има тим сјајних људи, од којих смо дио понудили грађанима као кандидате на листи, а дио њих ће свој допринос дати кроз дјеловање у изборном штабу, тако да можемо рећи да имамо тим за побједе. Прича о СПС је кренула из Бањалуке и Крајине и проширила се по Републици Српској. Овдје смо и по резултатима избора, али и по свим истраживањима трећа партија по снази, а до избора ћемо остварити још већи раст - рекао је Селак.

СПС (Фото: РТРС)

Селак је истакао да на изборе иду са слоганом "Српска изнад свега", а Републику Српску чини прије свега њен народ.

- Та идеја је позната и подржана у Крајини и Бањалуци и зато овдје очекујемо најмање два директна мандата. Циљ нам је да постигнемо још један историјски успјех - поручио је лидер СПС-а.