latinica  ћирилица
27/06/2022 |  11:14 ⇒ 11:15 | Аутор: СРНА

Вишковић: Наставити развој града Добоја уз свесрдну подршку Владе Српске

Премијер Републике Српске Радован Вишковић упутио је данас градоначелнику Добоја Борису Јеринићу честитку поводом Дана града - Видовдана, уз жељу да настави да развија град као модеран и просперитетан, а Влада ће, као и до сада, пружати свесрдну подршку.
Радован Вишковић - Фото: СРНА
Радован ВишковићФото: СРНА

- Желим Вам да, заједно са вашим сарадницима, у времену које долази, наставите да изграђујете и развијате Добој као модеран, просперитетан и гостољубив град отворен за све добронамјерне људе и на радост свих њених грађана - истакао је Вишковић у честитки.

Он је навео да ће Влада Републике Српске наставити, као и до сада, да, заједно са Јеринићем и руководством града, пружа свесрдну подршку реализацији значајних развојних пројеката, који ће допринијети бољем и квалитетнијем животу грађана Добоја, саоштено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.

- У име Владе Републике Српске и своје име, Вама, предсједнику Скупштине града, одборницима, запосленима у Градској управи и свим грађанима Добоја, упућујем срдачне честитке поводом Дана града - Видовдана - навео је Вишковић и пожелио Јеринићу много успјеха у даљем раду.