latinica  ћирилица
27/06/2022 |  12:06 ⇒ 14:56 | Аутор: РТРС

Тегелтија честитао Видовдан

Предсједавајући Савјета министара БиХ Зоран Тегелтија упутио је честитку команданту Трећег пјешадијског пука Оружаних снага БиХ бригадиру Милораду Крајшумовићу, официрима, подофицирима и војницима поводом Видовдана – крсне славе Војске Републике Српске и овог пука, наводи се у честитки.
Зоран Тегелтија - Фото: РТРС
Зоран ТегелтијаФото: РТРС

- Поводом Видовдана, крсне славе Војске Републике Српске, Вама, војницима, подофицирима и официрима Трећег пјешадијског пука Оружаних снага БиХ, упућујем искрене честитке - истиче се у честитки Тегелтије.

Како наводе у честитки, са посебним пијететом и великом захвалношћу на овај дан сјећамо се свих оних који су штитили свој народ и његово право на опстанак на овим подручјима и који су за мир и слободу коју данас уживамо дали оно највредније што су имали – своје животе.

- Свим припадницима Војске Републике Српске и припадницама Трећег пјешадијског пука желим да са поносом наставе баштинити традицију славне и херојске Војске Републике Српске, те својим радом, знањем и спремношћу наставе доприносити очувању мира и стабилности на овим просторима - стоји у честитки предсједавајућег Тегелтије.