latinica  ћирилица
27/06/2022 |  13:29 ⇒ 19:28 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Град Добој један од примјера успјешне сарадње републичких и локалних власти

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је градоначелнику Добоја Борису Јеринићу и руководству града, те свим грађанима Добоја, честитку поводом Дана града – Видовдана.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

- Вама, одборницима Скупштине града, цјелокупном руководству и свим грађанима Добоја упућујем срдачне честитке поводом Дана града, са жељом да и у периоду који је пред вама, са успјехом наставите да развијате вашу локалну заједницу - наводи се у честитки предсједнице Српске.

Цвијановић је истакла да је Град Добој један од примјера успјешне сарадње републичких и локалних власти на реализацији заједничких пројеката који за циљ имају развој и стварање бољих и квалитетнијих услова за живот грађана ове локалне заједнице.

- Увјерена сам да ће и у времену које је пред нама, Добој успјешно одговорити свим изазовима са којима се сусрећу локалне заједнице у свом раду и наставити интензивно да се развија на задовољство свих становника Добоја и Републике Српске. У то име, упућујем Вам пуну подршку и желим много успјеха у даљем раду - наводи се у честитки предсједнице Цвијановић.