latinica  ћирилица
27/06/2022 |  14:21 ⇒ 14:36 | Аутор: ТАНЈУГ

Звезда: Чекамо одговор Радоњића до 30. јуна

Кошаркашки клуб Црвена звезда огласио се данас саопштењем и истакао да тренер Дејан Радоњић има званичну понуду за продужетак сарадње са црвено-бијелима, али и да ће коначан одговор морати да изнесе до 30. јуна.
КК Црвена Звезда - Фото: nezavisne novine
КК Црвена ЗвездаФото: nezavisne novine

- КК Црвена звезда МТС обавјештава јавност, у циљу спречавања свих спекулација, објављивања неистина и "бомбастичних" и непроверених наслова, да тренер Дејан Радоњић има званичну понуду за наставак сарадње - каже се у саопштењу.

Додаје се да је понуда "резултат интензивних разговора које смо водили током сезоне, а посебно након завршетка Суперлиге Србије, и ради се о двогодишњем наставку сарадње."

Крајњи рок за коначан одговор Дејана Радоњића на упућену понуду очекујемо до 30. јуна.2022.године, каже клуб.

- КК Црвена звезда МТС као транспарентан клуб који је о свему у претходном периоду детаљно информисао јавност, почев од свог финансијског пословања, о исходу преговора благовремено ће обавијестити јавност - наводи се у саопштењу актуелног шампиона АБА лиге и Србије.

Тренеру Црвене звезде Дејану Радоњићу је истекао уговор и тренутно је у поодмаклим преговорима да преузме стручни тим Панатинаикоса, извјештавају грчки медији, позивајући се на изворе из Србије.