latinica  ћирилица
30/06/2022 |  16:41 ⇒ 17:37 | Аутор: РТРС

Нови љетни садржаји и атракције Олимпијског центра "Јахорина" (ВИДЕО)

Нови љетни садржаји и атракције Олимпијског центра "Јахорина" од сутра ће бити доступни посјетиоцима које у овој години очекују у највећем броју до сада.
Јахорина-љетњи садржај - Фото: СРНА
Јахорина-љетњи садржајФото: СРНА

Руководство Олимпијског центра тврди да је пред њима најбоља љетња сезона до сада!

Јахорина у новом руху дочекује туристе. Нови асфалт и нови садржаји. Од подножја до врха, безброј атракција прилогођених свим узрастима. Обогаћена је устаљена адреналин и спортска понуда.

- Потрудили смо се и направили најбољу понуду у Европи. Оно што Јахорина има јесте панорамска вожња гондолом која води до врха планине одакле се ужива у прелијепом погледу, природи, атракцијама као што су педалине на језеру, лопте за шетњу по води, зип-лајн који се простире изнад акумулационог језера на врху планине, скај-дајв прилагођен малишанима, два дјечија игралишта, теретана на отвореном, игралиште са дрвеним лоптицама - навео је Дејан Љевнаић, директор Олимпијског центра "Јахорина".

ХОТ Јахорина, односно хедонизам, одмор, туризам, почиње већ сутра. Први викенд љетње сезоне посвећен је породици и све радионице биће бесплатне. А биће их много! НТЦ школа, кување, пјевање, плесање ... Новина је и да ће се сви садржаји Олимпијског центра моћи користити и у вечерњим часовима, . И цијене су остале на лањском нивоу. И пошто је за љето све скоцкано, већ се ради на зимским садржајима.