latinica  ћирилица
02/07/2022 |  13:38 | Аутор: ТАНЈУГ

Отказан концерт хард рок групе Whitesnake у Београду

Концерт британског хард рок бенда Whitesnake, планиран за 6. јул на Стадиону Ташмајдан, на жалост је отказан због болести чланова бенда, стоји у саопштењу организатора Авалон продукције.
Whitesnake (Фото, архив: EPA/HERBERT P. OCZERET) -
Whitesnake (Фото, архив: EPA/HERBERT P. OCZERET)

- Као и сви, затечени смо најновијом информацијом Дејвида Ковердејла, певача и лидера групе Whitesnake да нису у могућности да одрже преостали део европске турнеје, јер смо до синоћ финализирали детаље везане за одржавање концерта на стадиону Ташмајдан, који је био готово распродат. Наше жаљење је утолико веће што од 11 концерата који су отказани, три организује Авалон продукција - Београд, Скопље и Сарајево - стоји у саопштењу.

Како наводе из Авалона, за сада немају никакве информације о томе хоће ли бити накнадних термина за отказане концерте, а сви фанови који су купили улазнице за београдски концерт моћи ће да изврше поврат новца на свим продајним мјестима од понедјељка 11. јула.

Авалон продукција из Скиопља се извињава свим фановима и захваљује им на подршци у овим тешким тренуцима у којима су апсолутно немоћни јер је здравље Дејвида Ковердејла и чланова бенда на првом мјесту.

Подсјетимо, бенд Whitesnake, који је основан 1978. године, кренуо је на опроштајну свјетску турнеју и планирао је да свакако посјети Београд 6. јула на Ташмајдану, на коме су били 2019. године, када је због кише раније завршен концерт.

У протеклих 15 година гостовали су у престоници Србије такође на Ташмајдану 2006, а касније и у Београдској Арени, Калемегдану и у Хали Пионир.