latinica  ћирилица
03/07/2022 |  15:12 ⇒ 16:19 | Аутор: РТРС

Ђајић: Млади снага и будућност Српске

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић поручио је данас да су млади снага и будућност Републике Српске и да им се мора придавати посебан значај.
Млади СНСД - Фото: РТРС
Млади СНСДФото: РТРС

Ђајић је навео да је Актив младих снага и будућност СНСД-а.

- Младима се мора придавати посебан значај јер су наша будућност. Ми за њих данас стварамо како би они могли тим путем наставити, сигурни да у Српској има мјеста и услова за њих - рекао је Ђајић.

Он је навео да је као директор Универзитетског клиничког центра Републике Српске до сада запослио 1.200 младих доктора и медицинских техничара.

Чланови Актива младих Градског одбора СНСД-а Бањалука данас су отпутовали на грчко острво Евија, гдје ће боравити седам дана, а љетовање им је омогућио предсједник овог одбора, који их је данас испратио на пут.

Предсједник Актива младих Градског одбора СНСД-а Бањалука Немања Бабић захвалио се Ђајићу, који је, како каже, младима највише посвећен, поготово у области образовања и запошљавања, саопштено је из Градског одбора СНСД-а.

- Срећан сам што имамо прилику и да се одморимо, дружимо и још боље упознамо. Политике СНСД-а увијек ће бити усмјерене ка младима. Број чланова нашег Актива говори о томе да су млади то препознали и да у СНСД-у виде будућност - рекао је Бабић.

У Грчку је отпутовало 210 чланова Актива младих, а прије неколико мјесеци млади СНСД-а посјетили су и Будимпешту.