latinica  ћирилица
04/07/2022 |  20:21 ⇒ 21:16 | Аутор: СРНА

Шулић: Тривићева на људској несрећи засновала политичку каријеру

Члан Извршног комитета СНСД-а Денис Шулић изјавио је да се јавност у Републици Српској веома добро сјећа 2018. године, када је Јелена Тривић безочно злоупотријебила трагедију једне породице у политичке сврхе.
Денис Шулић - Фото: РТРС
Денис ШулићФото: РТРС

- Зато не помаже то што упорно понавља како се не бави туђим породицама, јер је управо на породичној трагедији и злоупотреби људске несреће засновала политичку каријеру - рекао је Шулић Срни поводом изјаве Тривићеве да очекује прљаву кампању, те да њеног брата провлаче по медијима, а да она ничијег члана породице није споменула.

Он је додао да никада није видио да је неко споменуо њеног брата, нити било којег члана породице, истичући да једина која их је споменула јесте управо Јелена Тривић и то у контексту морбидних пријетњи упућених тадашњем страначком колеги.

- Узгред буди речено, њен брат је био укључен у организацију умјетничког дијела овогодишњег Дана Републике и у томе нико из институција није видио ништа спорно. Питам се како би се Јелена Тривић са позиције моћи односила према члановима породица политичких неистомишљеника, када се овако односи према неистомишљеницима - навео је Шулић.

Он је нагласио да "једино што радује је што тај Филм нећемо гледати, јер грађани Српске нису спремни да предају власт онима који би Српску предали Кристијану Шмиту".