latinica  ћирилица
05/07/2022 |  13:00 ⇒ 14:13 | Аутор: СРНА

Препуцавање ДНС и ПДП; Нешић Бореновићу: Кандидуј се за неку инокосну функцију

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић упитао је предсједника ПДП-а Бранислава Бореновића зашто је једини лидер "који не смије да изађе на црту за неку инокосну функцију", те му поручио да изађе "из круга осам чланова ПДП-а који га доживљавају као лидера" и понуди се за члана Предсједништва БиХ или предсједника Републике.

- Осим што немаш храбрости да изађеш пред народ као лидер, сву твоју лаж огољава и чињеница како си се у Бриселу понио. Ваљда јер се ниси сјетио Твитера, препао си се челника ЕУ и њима рекао да ти је све прихватљиво. Додуше, рекао си да нећеш због /лидера СНСД-а Милорада/ Додика пред којим си се увукао у себе као пуж у кућицу након што је дрекнуо на тебе - рекао је Нешић.

Он је додао да је спокојан пред ударима власти и остатка опозиције на "трећи пут" ДНС-а, саопштено је из ДНС-а.

- Они који ударају нису спокојни. Знају да ДНС од кључног фактора промјена "трећим путем" постаје заступник већинског интереса Републике Српске који тражи нов приступ и нову енергију у политици. Зато сви из СНСД-а, СДС-а и ПДП-а данас желе да нас угасе - наводи Нешић.

Бореновић је на свом Твитер налогу написао за Нешића да је "Додиков потрчко" и "обични режимлија којем ни читање не иде баш најбоље".