latinica  ћирилица
06/07/2022 |  11:34 | Аутор: СРНА

Бањалука: Ухапшен због пријетње бившој дјевојци

Бањалучка полиција ухапсила је лице које је пријетило да ће се обрачунати са својом бившом дјевојком и њеним комшијом у овом граду, саопштено је данас из Полицијске управе Бањалука.

Полицијској управи пријављено је да је лице чији су иницијали Д.Т. из Бањалуке, које се налази у Улици Бранка Поповића у овом граду, пријетило да ће пронаћи своју бившу дјевојку и њеног комшију да се обрачуна са њима.

Полицијски службеници надлежне полицијске станице изашли су на лице мјеста и потврдили наводе пријаве, а лице је ухапшено.

О овоме је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је дјело оквалификовао као угрожавање сигурности, наведено је у саопштењу.

Полиција је у Бањалуци ухапсила једно лице из овог града код којег је пронашла "џоинт", те још једно код којег је пронађена марихуана.

Приликом легитимисања и прегледа лица чији су иницијали Љ.Г. из Бањалуке у Улици Симе Матавуља код тог лица је пронађена импровизована цигарета "џоинт" у којој се налазила марихуана, о чему је обавијештен судија Одјељења за прекршаје Основног суда Бањалука.

Ухапшено је и лице чији су иницијали С.У. из Бањалуке, код којег је приликом легитимисања и прегледа у Улици Ада пронађена ПВЦ кесица у којој се налазила одређена количина марихуане.