latinica  ћирилица
31/07/2022 |  09:36 ⇒ 18:47 | Аутор: РТРС

Ђајић: Радимо професионално; У УКЦ рјешавамо вишедеценијске проблеме (ВИДЕО)

Санација мокрих чворова на Универзитетско-клиничком центру Републике Српске само је један од пројеката који се реализује, а у плану су још многи други, рекао је за Јутарњи програм директор ове установе, Владо Ђајић.
Владо Ђајић - Фото: РТРС
Владо ЂајићФото: РТРС

Ђајић истиче да све што раде, раде професионално и патриотски и да им је циљ да сви пацијенти Српске имају што бољу здравствену његу. 

Он каже да пацијенти тренутно трпе период санације али да ће сви радови бити урађени у предивђеном року и да им се захваљује на стрпљењу који им пружају током санације.

Ђајић каже да су ово само неки од пројеката који ће се реализовати.

- Идемо са другим пројектима, многе смо урадили. Сви пацијенти који дођу из иностранства задивиљени су стањем у УКЦ и кажу да смо у рангу са највећим здравственим установама - истакао је Ђајић.

Уз подршку руководства Републике Српске, Ђајић каже, да болнице Српске посједују модерну опрему и стручни кадар те да су им максимална подршка. 

- Заједно са својим сарадницима дајем све од себе да болнице широм Српске буду на завидном нивоу, како по стручности тако и по опреми коју посједују - истакао је Ђајић.

Када је ријеч о проблемима који су се појавили везано за изградњу гараже у УКЦ, навео је да је инспектор изашао на терен и утврдио миниманлне проблеме и пукотине које се иначе дешавају током градње.

- Све што радимо, радимо за добробит становника и наших пацијената - навео је Ђајић.

Ђајић истиче да је поносан на све што су урадили, а тек на све што слиједи у наредном периоду.