latinica  ћирилица
01/08/2022 |  13:51 ⇒ 13:52 | Аутор: РТРС

Игор Јовичић нови предсједник Управе Атос банке

Нови предсједник Управе Атос банке Бањалука је Игор Јовичић, саопштено је из ове банке.
Игор Јовичић (уступљена фотографија) -
Игор Јовичић (уступљена фотографија)

Наиме, Надзорни одбор Атос банке Бањалука, уз сагласност Агенције за банкарство Републике Српске именовао је Јовичића за новог предсједника Управе ове банке.

Мандат новог предсједника Управе почео је данас.

Јовичић иза себе има дугогодишње банкарско искуство, а више од 16 година обављао је руководеће менаџерске позиције у области финансија, банкарског тржишта и корпоративног банкарства. Током богате професионалне каријере у банкарској индустрији више од шест година био је и члан Управе и извршни директор Нове Банке Бањалука, саопштено је из Атос банке.

- Велика ми је част и задовољство због овог именовања, које са собом носи професионални и лични изазов, али и ново искуство. Вјерујем да ћу оправдати указано повјерење, те да ћу својим знањем и искуством заједно са својим колегама додатно унаприједити пословање Атос банке. У овој банци имамо одличан тим људи, те сам сигуран да ћемо успјети испунити све важне циљеве, те нашим клијентима остати поуздан и јак финансијски партнер - изјавио је Јовичић.

Пословне активности Атос анке су усмјерене на константан развој и дигитализацију банкарских услуга, пратећи савремене трендове пословања.

Из ове банке поручују да настављају градити дугорочне и хармоничне односе са клијентима, који су им на првом мјесту.