latinica  ћирилица
01/08/2022 |  15:14 ⇒ 15:28 | Аутор: РТРС

Станић: Усагласити пројекте из ребаланса градског буџета

Шеф Клуба одборника Уједињене Српске у Скупштини града Бањалука Невен Станић упутио је позив за заједнички састанак свих релевантних субјеката у градском парламенту на којем би били усаглашени пројекти који ће се наћи у ребалансу овогодишњег буџета града.
Невен Станић - Фото: РТРС
Невен СтанићФото: РТРС

Позив је упућен градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу, предсједнику Скупштине града Младену Илићу и шефовима клубова и одборничких група.

- Одборници који чине скупштинску већину сматрају да је потребно да се реализују поједине ставке из буџета града за ову годину, као што је исплата по 100 КМ пензионерима као вид помоћи за плаћање струје. Умјесто једностраног предлагања, сматрамо да сви клубови чији су гласови неопходни за усвајање битних одлука и аката треба да учествују у предлагању пројеката - наводи Станић, саопштено је из Уједињене Српске.

Станић је предложио да Станивуковић разговара са свим шефовима клубова појединачно ради сагледавања шире слике и разматрања конкретних приједлога клубова или група који су дио Скупштине града.