latinica  ћирилица
02/08/2022 |  11:42 ⇒ 11:42 | Аутор: СРНА

Новаковић Бурсаћ: Изетбеговић наставља да хушка и подиже тензије

Шефица Клуба СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ рекла је Срни да лидер СДА Бакир Изетбеговић наставља са хушкачким изјавама и подиже тензије и у овом случају, окривљујући Србију, па и Русију за сва неповољна дешавања и немире у Европи.
Сњежана Новаковић Бурсаћ - Фото: РТРС
Сњежана Новаковић БурсаћФото: РТРС

- То је класично извртање теза и чињеница, а на крилима ове актуелне русофобије поготово изражене у западном свијету и ту покушава прикачити и накалемити србофобију како би издејствовао повољну позицију за своје политичке циљеве, а то су унитарна и исламистичка држава - истакла је Бурсаћева.

Она је констатовала да то није ништа ново од њега, али да је то свакако још један позив за српско јединство и српски опрез поготово у "овим кризним временима".

- Због оваквих ствари и порука требамо показати висок ниво свијести и јединства да би се одупрли оваквим и сличним насртајима - поручила је Бурсаћева.

Лидер СДА Бакир Изетбеговићев је рекао да је "Србија разарала на Балкану и да нема гдје није правила проблем у посљедњих 30 година".