latinica  ћирилица
02/08/2022 |  14:47 | Аутор: СРНА

Додик честитао Беми 18 година успјешног пословања

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је члановима управе и запосленима у бањалучкој Фабрици обуће Бема 18 година постојања и успјешног пословања, истичући да је ријеч о најбољем примјеру успјешног колектива.

- Бањалучка Бема је најбољи примјер успјешног колектива чије се пословање заснива на континуираном улагању у производне капацитете, људске ресурсе и развој тржишта - навео је Додик у честитки.

Према његовим ријечима, све то потврђује претежно извозно оријентисана производња и сарадња са неким од највећих свјетских компанија, али и све веће занимање и потражња за Беминим производима на домаћем тржишту.

- Посебно ме радује и изражавам захвалност Беми као друштвено одговорној комапанији која кроз разне пројекте подржава бројне организације и појединце којима је помоћ заједнице неопходна - нагласио је Додик.

Он је изразио увјерење да ће Бема, слиједећи позитивну праксу из претходног периода, додатно унаприједити свеукупно пословање на радост и корист радника и управе колектива.

Додик је пожелио запосленима у Беми много успјеха у даљем раду.