latinica  ћирилица
04/08/2022 |  15:22 | Аутор: СРНА

Погледајте какво нас вријеме очекује у наредним данима

У Републици Српској ће и у наредна четири дана бити претежно сунчано и врло топло вријеме, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.
Ријека Врбас - Фото: РТРС
Ријека ВрбасФото: РТРС

Сутра се наставља сунчано вријеме уз даљи пораст температуре, па ће у многим предјелима бити и вруће.

Вјетар ће бити слаб претежно сјевероисточни, на југу слаб до умјерен југозападни.

Минимална температура ваздуха биће од 14 до 21, на југу до 25, а максимална од 33 до 38, у вишим предјелима од 28 степени Целзијусових.

У суботу, 6. августа, и даље ће бити претежно сунчано и врло топло вријеме, локално и вруће. Касније послије подне и увече на сјеверу уз пролазно наоблачење.

Минимална температура ваздуха од 15 до 21, на југу до 25, а максимална од 33 до 39, у вишим предјелима од 27 степени Целзијусових.

У недјељу ће током дана и даље бити претежно сунчано и врло топло вријеме, локално и вруће. Послије подне и увече локално промјенљиво облачно уз могућу коју кап кише.

Минимална температура ваздуха биће од 15 до 21, на југу до 25 степени Целзијусових, а максимална од 31 до 38, у вишим предјелима од 24 степена Целзијусова.

У понедјељак, 8. августа, током дана ће и даље бити претежно сунчано и врло топло вријеме, локално и вруће. Послије подне и увече локално уз развој облака може бити кише и пљускова праћених грмљавином.

Минимална температура ваздуха биће од 15 до 21, на југу до 25, а максимална од 30 до 36, у вишим предјелима од 24 степена Целзијусова.