latinica  ћирилица
05/08/2022 |  13:29 | Аутор: РТС

Партизан потписао уговор са Евролигом, црно-бијели званично у елити

Предсједник КК Партизан Остоја Мијаиловић потврдио је на свом Инстаграм профилу да су црно-бијели званично потписали уговор са Евролигом у којој ће наступати наредне сезоне.
КК Партизан - Фото: РТРС
КК ПартизанФото: РТРС

- Данас је потписан званичан уговор којим КК Партизан постаје учесник Евролиге за сезону 2022/23! Овим путем бих још једном желио да честитам свима којима је Партизан у срцу – напокон смо на мјесту које заслужујемо! - написао је Мијаиловић на Инстаграму.

      View this post on Instagram

A post shared by Ostoja Mijailovic (@ostoja_mijailovic)

Предсједник Партизана позвао је навијаче да подрже тим Жељка Обрадовића и најавио да ће продаја сезонских улазница почети 15. августа.

- Обавјештење за све навијаче, КК Партизан ће пустити сезонске улазнице у продају 15. августа. Очекујте доста новитета и побољшања у односу на претходне године. Будите дио историјског повратка 'парног ваљка' у елиту. Потребна нам је ваша подршка, да поново заједно пишемо историју! - поручио је Мијаиловић.

Кошаркаши Партизана сезону у Евролиги почеће 7. октобра (20.00) гостовањем Алби у Берлину, а први меч на домаћем паркету одиграће против Олимпије из Милана у трећем колу 18. октобра (20.45).