latinica  ћирилица
05/08/2022 |  18:31 ⇒ 20:11 | Аутор: РТРС

СНСД Добој: Цијенимо труд и рад, а не демагогију (ВИДЕО)

Кампања за предстојеће октобарске изборе већ је почела и у Добоју.
СНСД Добој - Фото: РТРС
СНСД ДобојФото: РТРС

Потпредсједник СДС изнио је низ оптужби на рачун локалног СНСД-а, одакле одговарају да Добојлије цијене труд и рад, а не демагогију.

Иако су избори тек за мјесец и по , политичка ситуација у Добоју је узаврела.

Потпредсједник СДС Младен Босић каже да је Добој постао град случај због, како тврди, организованог криминала и корупције.

Проблематично је, каже, што се истрага у вези са изборним неправилностима води само за људе који су били у бирачким одборима.

- Одговор на то питање да ли се ради о организованом криминалу, треба да да Тужилаштво. Уколико дефинише то онако како је законом предвиђено као организовани криминал, треба да да одговор ко је на врху те организације - рекао је Босић.

Овакви иступи опозиције су само вид лоше организоване предизборне кампање, одговара град начелник и члан Главног одбора СНСД-а Борис Јеринић. Већина опозиционих политичара се ,како каже, Добоја сјете само када су им потребни гласови.

- Ја не би пуно се бавио њима, очигледно они имају потребу да се баве нама. Ми смо са својим грађанима сваки дан, имамо шта и показати, наравно да има ствари које треба поправљати, али вјерујете да одржана конференција у ГО неће помоћи ни у једном сегменту - додао је Јеринић.

Јеринић је поручио да свака политичка партија треба да се такмичи у томе шта ће урадити за град и грађане, а не да се појединци боре за личну корист.