latinica  ћирилица
06/08/2022 |  14:41 | Аутор: Агенције

Отказан пријатељски дуел Јувентуса и Атлетика

Пријатељски меч између фудбалера Јувентуса и Атлетико Мадрида, који је требало да буде одигран сутра на стадиону Блумфилд у Тел Авиву, отказан је из безбједносних разлога, саопштио је италијански клуб на свом сајту.
Фудбал   (Илустрација: РТРС) -
Фудбал (Илустрација: РТРС)

Разлог је безбиједносна ситуација у Израелу, због које фудбалери Јувентуса, укључујући и српског репрезентативца Душана Влаховића, нису хтјели да путују у Тел Авив, а такву одлуку поздравили су у Атлетико Мадриду.

- С обзиром на актуелну безбиједносну ситуацију, обавјештавамо вас да утакмица између Јувентуса и Атлетико Мадрида која је требало да се игра у недјељу, 7. августа, на стадиону Блумфилд, неће бити одиграна - саопштили су из Јувентуса и навели да ће свим навијачима, који су купили улазнице за утакмицу у Израелу, новац бити враћен најкасније за 14 дана.

Како преноси Коријере дело спорт, Јувентус и Атлетико разматрају нову локацију за одигравање меча, а то би могао да буде Торино.

У супротном, италијански и шпански тим остаће без генералне пробе за нову сезону пошто им шампионати почињу наредног викенда.